Hemeroteca Noticies Cambra

El president de la Cambra anuncia que Nàutic Vell reformarà l’extrem sud del moll amb vista a 2019

Ports de la Generalitat ha donat aquesta setmana per concloses les obres de reforma del moll del Fortim, que dona servei al Nàutic Vell, el restaurant Sa Marinada i altres concessionaris. El nou secretari d’Infraestructures i Mobilitat, i president de Ports, Isidre Gavín, ha visitat tot l’àmbit reurbanitzat, amb l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas; el director general de Transports, Pere Padrosa, i el president de la Cambra de Sant Feliu, Joan Puig, entre d’altres autoritats. Gavín va destacar que “més que el valor econòmic de l’obra en si mateixa, destaca la modernització i la millora d’accessibilitat” de l’espai, a més de la integració d’elements patrimonials com els antics pilons d’amarratge de vaixells i els murs del port medieval.Ports de la Generalitat ha donat aquesta setmana per concloses les obres de reforma del moll del Fortim, que dona servei al Nàutic Vell, el restaurant Sa Marinada i altres concessionaris.

El nou secretari d’Infraestructures i Mobilitat, i president de Ports, Isidre Gavín, ha visitat tot l’àmbit reurbanitzat i destaca que “més que el valor econòmic de l’obra en si mateixa, destaca la modernització i la millora d’accessibilitat” de l’espai, a més de la integració d’elements patrimonials com els antics pilons d’amarratge de vaixells i els murs del port medieval.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario