Inscripcions fins el 31 d’octubre a les 14:00 h

El Programa de Comercio Minorista és una iniciativa de les Cambres de Comerç espanyoles i compta amb el recolzament i finançament FEDER  i del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo a través de la Secretaria de Estado de Comercio.

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols és beneficiaria del “Fons Europeu de Desenvolupament Regional”.

 

Què ofereix la Cambra?

Amb el Programa de Diagnosi d’Innovació Comercial 2018, subvencionat al 100%, posem a l’abast de les pimes del sector del comerç al detall una eina clau perquè pugueu revitalitzar i optimitzar la gestió del vostre establiment comercial.

 

Descripció

Un tècnic especialista realitzarà una profunda anàlisi de diferents aspectes del vostre comerç i identificarà els punts forts i febles en set àrees clau del negoci. Sobre la base d’aquesta anàlisi, es proporcionaran recomanacions clau per optimitzar la gestió de l’establiment comercial. Es facilitaran idees, fàcilment i ràpidament aplicables.

A través del DIC (Diagnosis d’Innovació Comercial) s’aconsegueix:

  • Una proposta de millora competitiva orientada a una gestió proactiva del comerç.
  • Suport concret en el propi negoci i en com treure més profit al local comercial.
  • Posar en valor capacitats i recursos ja existents.
  • Facilitar informació sobre com aplicar al negoci noves tècniques de màrqueting, comunicació i aparadorisme.
  • Determinar quines estratègies d’innovació són més fàcils d’implementar en l’establiment i/o empresa.
  • A més a més les DIC que es realitzin dintre d’aquest programa l’any 2018 són totalment gratuïtes per a l’empresari al estar subvencionades al 100% per fons FEDER i el Ministeri d’Economia, Indústria  i Competitivitat.

Més informació:

Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols. Passeig del Mar 40. Telf.: 972 32 08 84

 

Termini

Cal sol·licitar aquest servei a la Cambra de Sant Feliu de Guíxols abans que s’esgoti la partida destinada al projecte per poder beneficiar-se de la subvenció. Feu-nos arribar la sol·licitud i ens posarem en contacte amb vosaltres. El nombre de diagnosis es limitat i s’atendran per estricte ordre d’arribada.

Si necessiteu ampliar informació sobre el Programa Diagnosi d’Innovació Comercial 2018 ho podeu fer a través de la web Programa de comercio minorista o al telèfon 972 32 08 84.