A qui ens dirigim?

Tota activitat empresarial comporta una gran dedicació i una sèrie d’obligacions fiscals, laborals i de gestió que requereixen destinar-hi temps i diners.

Determinades empreses, per la seva dimensió, no poden fer front amb recursos humans propis a aquestes activitats i busquen el suport de professionals externs perquè assumeixin aquestes tasques.

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols, corporació de dret públic amb més de cent anys d’història i experiència, ha creat un nou servei pensat perquè els empresaris puguin deixar de preocupar-se d’aquestes responsabilitats.

Ens dirigim a qualsevol professional, petita o mitjana empresa de la demarcació de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols.

Què us oferim?

Un equip de professionals que farà un seguiment i anàlisi de l’evolució del negoci, per determinar si compleix els objectius fixats.

Assessorament en diversos àmbits, comptable, fiscal…

Consultoria per a qualsevol tràmit o gestió necessària pel bon desenvolupament de l’activitat empresarial

Quins avantatges té?

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols entén que cada empresa és diferent i per això ha dissenyat un servei que s’ajusta a mida de les necessitats de cada una.

Reducció de costos.

Poder disposar de més temps per vetllar per l’activitat empresarial.